Financieringsbronnen

Financieringsbronnen

Er zijn voor de verschillende fasen  van geschikte mogelijkheden voor de financiering van uw bedrijf. Het is vaak een combinatie van de financieringsinstrumenten die voor een totaaloplossing kunnen zorgen. Dat vraagt kennis, creativiteit, inspiratie en transpiratie. Maar uiteindelijk: de investering loont! En legt een solide financiële basis voor de groei en ontwikkeling van uw onderneming!

Het verkrijgen van een financiering voor uw bedrijf is een uitdagende opgave. Toch zijn er veel mogelijkheden om uw bedrijfsvermogen te versterken. Bijvoorbeeld voor de start van uw bedrijf. Of de financiering voor de verdere groei van uw onderneming. Door de juiste paden te vinden en te bewandelen komt er financiële ruimte: voldoende financiering voor uw bedrijf voor de start, de groei en de ontwikkeling van uw onderneming.

Mogelijkheden financiering bedrijf

Er zijn tal van mogelijkheden voor de financiering van uw bedrijf. Gewoonlijk wordt bij bedrijfsfinanciering gedacht aan de traditionele oplossingen: een bedrijfskrediet bij een bank, leasing van bedrijfsmiddelen, factoring van debiteuren of risicodragend vermogen van informal investors of participatiemaatschappijen. Maar er zijn buiten dit primaire blikveld beduidend meer mogelijkheden voor de financiering van uw bedrijf.

Let op: dit onderdeel is alleen beschikbaar voor de blocks: platinum